Patri Online Marketing, Sales en Websites


Marktstraat 9 3680 Maaseik
0498676424 Klik om te bellen

Over Patri Online Marketing, Sales en Websites

Waarom is Patri Online Marketing, Sales en Websites de beste keuze voor jou?

Meetbare en empathische marketing voor bedrijven die willen groeien.

Meer over Patri Online Marketing, Sales en Websites:

Empathisch Als er al een geheim voor succes is, dan is dat het vermogen om dingen te bekijken vanuit zowel het oogpunt van iemand anders als dat van zichzelf. Ondernemend Ondernemend zijn is besluitvaardig initiatief durven nemen. Innovatieve ideeën en behoeftes ontdekken en alle kansen benutten. Deskundig Met extensieve ervaring in zowel B2C- als B2B-markten breng ik de nodige ‘saus’ mee. Een commercieel inzicht gekoppeld met een creatieve insteek. Veelzijdig Het is eenvoudig om te praten over ‘al uw marketing-noden’. Ontdek mijn expertises:

Wat kan Patri Online Marketing, Sales en Websites je bieden?

Doordacht Design. Creatief, pakkend en functioneel. Dat zijn enkele van de funderingen voor pakkende ontwerpen. Ontwerpen die aanspreken, raken en converteren. Website creatie. Ik bouw geen website. Samen creëren wij uw online raakpunt op een manier waarop de opportuniteiten en synergieën uitgepuurd worden. (Lead) Campagnes. U heeft al een website maar zou graag snel en effectief nieuwe leads willen genereren? Laten we samen uw online strategie op punt stellen. Social media. Weet u wie uw doelgroepen zijn? Hoe kunnen we ze bereiken? Laten we ze verleiden met de juiste content op het juiste moment op het juiste kanaal. App development. U heeft een trouw cliënteel? Geweldig! Zorg voor extra klantenbinding met een unieke applicatie. Business dashboards & Analytics. Durf de moeilijke vragen stellen. Meet en stuur de juiste statistieken en bepaal uw eigen KPI’s. Het inzichtelijk maken van uw inspanningen. SEO & SEA. Hoe denkt u dat mensen uw zaak terugvinden? Gebruik de juiste taal en schrijf de juiste inhoud. Wat mag een lead of klant kosten voor uw bedrijf? E-mail marketing. Blijf in contact met uw doelgroepen, liefst 1 op 1. Verzamel de juiste gegevens en segmenteer, personaliseer en blijf verwonderen. Marketing Automation. Automatisatie van uw bedrijfsprocessen, klantencontacten, offerte-aanvragen, verjaardag e-mails. Ik luister graag naar uw automatisatie-noden. Creative copywriting. Een boodschap kan je op verschillende manieren overbrengen. Wat is volgens u de juiste manier? Ik ben een sparringpartner voor het sparren, babbelen of discussiëren. Ik ga graag met u in dialoog over uw idee, probleem of concept. Betrouwbare hosting & support Performante servers zorgen dat uw pagina snel kan laden. Door proactieve 24/7 technische ondersteuning kan u op uw 2 oren slapen.

Wie gingen je voor?

Voor de grote en kleine ondernemer. Ik streef naar langetermijnrelaties.

Foto's

Patri - Online Marketing, Sales en Websites

Diensten

Communicatieadvies
Direct mail
Drukwerkverspeiding
Huis-aan-huis verspreiding
Marketing activiteiten
Marketing advies
Marktonderzoek
Online Marketing en Sales
Organisatie van evenementen
Promotionele activiteiten
Telemarketing
Verzorging van interne communicatie

Artikelen

Meer sales en leads. Het belang van een doordachte sales funnel.

Het is belangrijk om het concept van de sales funnel of verkooptrechter te begrijpen, omdat het nuttig is om de customer journey – de ‘reis van de klant’ – te visualiseren van ‘awareness’ tot uiteindelijke...

Onze locatie

Logo Patri Online Marketing, Sales en Websites

Patri Online Marketing, Sales en Websites

Patri Online Marketing, Sales en Websites


Marktstraat 9 3680 Maaseik
0498676424 Klik om te bellen