COMPI


Munstraat 10 2800 Mechelen
+32 474 543 503 Klik om te bellen

Over COMPI

Waarom is COMPI de beste keuze voor jou?

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van ondernemingen, of het nu gaat om het online brengen van kleine handelszaken of het uitbouwen van performance rapportering voor KMO's of Multinationals, wij voorzien U van de beste oplossing.

Meer over COMPI:

Bij COMPI willen we de afstand verkleinen tussen uw handelszaak en diverse digitale oplossingen. We werken hiervoor o.a. met bestaande technologieën van Google, die het mogelijk maken uw bedrijf op een snelle, efficiënte en goedkope manier digitaal in beeld te brengen. We bieden U een gepersonaliseerde service en investeren voortdurend in gecertifieerde experts die ons team vervolledigen.

Wat kan COMPI je bieden?

Digitale Marketing We zorgen voor de aanwezigheid van uw handelszaak op het internet, een hogere ranking in de zoekresultaten, of het uitbouwen van uw online winkel. Rapportering We zijn gespecialiseerd in het in kaart brengen van inzichten, of het nu om de performance van uw campagnes gaat of de rapportering van bedrijfsresultaten. Onze rapporten helpen U bij het nemen van de juiste beslissing voor uw zaak. Consulting Heeft u nood aan kwalitatieve individuen om uw bestaande team uit te breiden? Onze experts helpen U graag bij het uitvoeren van uw IT-projecten.

Wie gingen je voor?

DHL Ons team heeft DHL geholpen bij het realiseren van hun Business Intelligence Projecten, niet enkel me consultancy activiteiten maar ook door het genereren van marktonderzoek om tot nieuwe inzichten te komen en zo voor te zijn op de concurrentie. Coca-Cola Implementatie van Business Intelligence oplossingen op Europees niveau. Deloitte / Hays Erkende consultancy bedrijven hebben COMPI betrokken bij hun projecten voor specifieke klanten noden te vervullen.

Diensten

Communicatieadvies
Digitale Marketing
Direct mail
Marketing advies
Verzorging van externe communicatie

Onze locatie

COMPI


Munstraat 10 2800 Mechelen
+32 474 543 503 Klik om te bellen